Vanliga frågor

Behöver man betala en medlemsavgift för att registrera ett konto hos Worktasker?

Definitivt inte! Worktasker tillåter anonsören att lägga ut sina uppdrag kostnadsfritt .

 

Hur många uppdrag kan jag skicka ut på Worktasker?

Du kan skicka ut så många uppdrag som möjligt. För varje uppdrag som du skickar hittar du kvalificerade uppdragstagare som budar och vill utföra uppdraget.

 

Vilka uppdrag är tillåtna på Worktasker?

Med WorkTasker kan du skicka olika uppdrag så länge de är legitima och lagliga. Du kan skicka uppdrag som du inte hinner eller kan utföra på egen hand. Det kan vara bl.a. kontors –administratör, fotograf, bröllopsfixare, flytt specielist, designer, målare, byggare, programmerare eller hantverkare.

Worktasker möjliggör att du lägger upp en mängd olika uppdrag. Du kan skicka uppdrag som skall utföras antingen online eller på en specefik plats.

 

Hur skickar jag ett uppdrag ?

Klicka på ”skicka uppdrag”  knappen, sedan följer du forumläret i tre steg som gör att du kan lägga upp uppdrag.

 

Vad händer när du skickar uppdragen ?

Uppdragen i WorkTasker är indelade i kategorier, så att användarna kan lägga anbud på de uppdrag de är kvalificerade för. På så sätt vet du att lämpliga arbetssökande kommer att lägga anbud . Du kommer att meddelas om människor som är intresserade av att slutföra ditt uppdrag. Av dessa kan du välja vem som verkar vara mest lämpad att slutföra ditt uppdrag.  Du kan kommunicera direkt med uppdragstagaren och ställa de frågor du vill veta mer om.

 

Hur man väljer den mest lämpade uppdragstagare för mitt uppdrag?

När ditt uppdrag har skickats ut, kommer uppdragstagare på Worktasker buda på det. Worktasker kommer meddela dig via din inkorg  vilka som är intresserade av att utföra ditt uppdrag. Du kommer att ha möjlighet att kontrollera deras profil och välja den rätta utifrån kompetens och andra referenser som de besitter.

 

Har du skyldighet att anställa?

Absolut inte! Du är inte skyldig att anställa. Du förbehåller dig rätten att anlita och avsluta avtalet när som helst, förutsatt att villkoren för ersättning för utfört arbete följs.

 

Vad kostar det  att lägga ut uppdrag på Worktasker?

Att skicka uppdrag är helt kostnadsfritt. För att betala till uppdragstagaren måste du komma överens om avgiften med den arbetssökande du tilldelar arbetet till. Worktasker debiterar arbetssökande du har hyrt en viss procent av det belopp som kompenseras med, när uppdraget är slutfört och godkänd  av er båda.

 

Hur kan jag betala uppdragstagare?

När du skickar ett uppdrag kan du välja att betala uppdragstagaren antingen kontant eller elektroniskt med paypal eller pugglepay via Worktasker. Pugglepay gäller endast för Sverige och Finland.

 

Vad händer om jag inte är nöjd med det arbetet som utförts?

Du kan tala med den arbetssökande du tilldelade arbetet i syfte att lösa problemet. Du måste ställa/avtala villkor för den arbetssökande innan tilldelningen sker av jobbet.

 

Hur tillförlitliga är uppdragstagare på Worktasker?

På Worktasker kan du ställa så många frågor som du vill genom en direkt chat funktion till uppdragstagaren tills du är nöjd med att du har valt en pålitlig uppdragstagare. Du kan se på deras verifiering, CV, betyg och begära ut önskade referenser tills du känner dig säker. Uppdragstagaren är ej anställd utav Worktasker.

För fler frågor, kontakta oss på vår E-post och vi kommer att besvara frågan snarast möjligt.