WorkTasker Bevakning

För att boka ordningsvakter

Ordningsvakt

En ordningsvakt är polisens förlängda arm och rapporterar till polismyndigheten. En ordningsvakt skall förutom sin roll som servicepersonal kunna ingripa mot stökiga individer och grupperingar med hjälp av flertalet polislagar. Där vi finns säkerställer vi så att ordningen och tryggheten upprätthålls. Dessutom kommer vi kunna assistera brandkår och sjukvårdspersonal om behov finns.

Förutom arbete i t.ex. varuhus, gågator, centralstationer och domstolar kan ordningsvakten även utföra arbete på restaurang, nattklubb och vid speciella arrangemang. Alla våra ordningsvakter är utbildade inom hjärta och lungräddning och har genomgått en specifik utbildning för att kunna hantera akuta problem. 

ordningsvakter
ordningsvakt sverige

VARFÖR VÄLJA OSS ?

WorkTasker Bevakning  har auktorisation att bedriva bevakning och säkerhet i hela riket.  Våra ledord är att “förhindra och förebygga” vilket är det vi gör när vi med kvalificerad personal och närvaro avskräcker brott och ingriper vid behov.  Förutom ordinarie bevakningsuppdrag med ordningsvakter tar vi oss även an uppdrag som berör fastighetsjour, utryckning, rondering och receptionstjänster.

Boka ett möte med oss !

För att ta reda på bästa lösningen för er boka möte med oss idag.

bokamote