skicka uppdrag worktasker

Beskriv vad du behöver hjälp med, vilket pris du är beredd att betala och när du vill att ärendet ska vara utförd.

Hire me worktasker

Få bud från uppdragstagare

Få bud från uppdragstgare som är intresserade av att utföra ärendet åt dig till det angivna priset.

select employees worktasker

Välj uppdragstagare

Välj den uppdragstagare som du vill ska utföra uppdraget åt dig.

Marknadsplats för de som vill köpa och sälja tjänster!

Uppdragstagare

Se dig omkring! Ser du något du gillar? Klicka tjänsten och fyll i formuläret för uppgiftsförfrågan. Uppdragsgivaren kommer då att kontakta dig via e-post för att diskutera betalningsuppgifter. När uppdragstagaren har mottagit betalning markeras uppgiftsförfrågan som betald.

Slutligen, när uppdragstagaren har slutfört uppgiften, kommer uppgiftsförfrågan att markeras som slutfört. Kontrollera att uppgiften har slutförts som överenskommit och markera sedan begäran som bekräftat! Slutligen kan du ge uppdragstagaren en rating till hur bra jobbet är utfört.

Uppdragsgivare

Annonsera din tjänst för att uppdragstagare ska se ditt uppdrag. När en uppdragstagare beslutar att de vill utföra ditt uppdrag, kommer de att fylla i en uppgiftsförfrågan med någon särskild instruktion som de vill ge dig. Både du och uppdragstagare kommer att skickas en bekräftelse e-post tillsammans med kontaktuppgifter. Du kan sedan kontakta uppdragstagaren med information om hur de ska överföra betalningen till dig.

När du har mottagit betalningen från uppdraggivare, markera uppdraget som betald. Sedan, när du har slutfört arbetet med uppgiften, markera den som slutfört. Uppdragsgivaren kommer att kontrollera att du har slutfört uppdraget och även den markera som slutfört.